De aanschaf van een occasion gaat vaak gepaard met vragen en onzekerheid. Al staat de verkoper in voor de kwaliteit van de auto, kan er aan elke auto iets kapot gaan. De fabrieksgarantie op nieuwe auto’s verloopt al na twee jaar en u wilt met uw occasion niet voor onverwachte reparatiekosten komen te staan.Occasion Garant Plan beperkt dit risico aanzienlijk.


ogpOCCASION GARANT PLAN (OGP)
Uw occasion komt in aanmerking voor Occasion Garant Plan als deze bij aankoop minder dan 200.000 kilometer heeft gereden en jonger is dan tien jaar.

Het Occasion Garant Plan beschermt u tegen onverwachte reparatiekosten en biedt een volledige vergoeding van loonkosten. Bovendien worden materiaalkosten vergoed prorata de effectieve kilometerstand.
Per schadegeval geldt een vergoeding van maximaal € 2.500,-.

Occasion Garant Plan is verbonden aan het voertuig en wordt bij verkoop overgedragen aan de nieuwe eigenaar. De garantiedekking is geldig in Nederland, maar ook bij zaken- en vakantiereizen in Europa. Voor de garantie is het van belang dat het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud tijdig wordt uitgevoerd.

DE DEKKING
Occasion Garant Plan biedt dekking op de onder de garantie vallende reparaties gedurende de looptijd (6 of 12 maanden), ongeacht het aantal schadegevallen en gereden kilometers. Occasion Garant Plan biedt daarin twee mogelijkheden:

1) OCCASION GARANT PLAN BASIS
Bij OGP Basis geldt de garantie voor de motor, versnellingsbak, differentieel en eindaandrijving.

2) OCCASION GARANT PLAN PLUS
Bij OGP Plus wordt deze dekking uitgebreid met aandrijfassen, stuurinrichting, remmen, airconditioning, brandstofsysteem, elektrisch systeem, koelsysteem, uitlaatsysteem, veiligheidssystemen en elektrische accessoires.

Download de folder